ROYAL NYELVISKOLA GYŐR | E-MAIL
NYELVTANFOLYAMOK | NYELVVIZSGA FELKÉSZÍTÉS | FORDÍTÁS, TOLMÁCSOLÁS

Miért a Royal Nyelviskola?

Nyelvtanfolyam Győr. Angol Győr, Német GyőrTestre szabott oktatás: Minden hallgatónk számára ingyenes nyelvi szintfelmérést végzünk, mellyel pontosan meghatározzuk a tanuló nyelvi tudásának erõsségeit és hiányosságait, így teljesen egyénre szabott tanmenetet tudunk biztosítani például akár egy sikeres nyelvvizsga felkészüléshez.

 

Célorientált képzés: Szituációkon, helyzetgyakorlatokon, életszerű példákon keresztül nem csak beszélni, hanem gondolkodni is megtanítjuk nyelvtanfolyamaink tanulóit, az adott nyelven, melynek segítségével magabiztosan tudja kifejezni magát újszerű helyzetekben is.

 

Rugalmasság: Ügyfeleink változó körülményeit maximálisan figyelembe vesszük a nyelvtanfolyamok során.

 

Gyorsaság és hatékonyság: Arra helyezzük a fő hangsúlyt, amire a tanulóknak a legnagyobb szükségük van.

 

Korszerű oktatási módszerek: A modern képzés minden lehetséges eszközét és megoldását alkalmazzuk nyelvtanfolyamainkon. Tantermeink a legmodernebb technikai eszközökkel vannak felszerelve, úgy mint vizuális eszközök, internet, dvd- és cd lejátszó stb. Tanulóinknak lehetősége van multimédiás eszközök használatára is, pl.: számítógépen történő szintfelmérést írni. Ezeket az audió-vizuális technikai berendezéseket az oktatásban maximális mértékbe bevonjuk.

 

Igazi élvezet: Tanulni csak kedvvel lehet hatékonyan. Oktatási módszerünk a sokszínűségre, érdekességre épül, amellyel a hallgatók figyelmét folyamatosan fenntartjuk, így az eredményeket is maximalizáljuk. A tanulók igényelhetnek otthoni használatra cd-t, multirom pack-et, melyek kiejtési, nyelvtani, szókincsfejlesztő feladatokat és kisfilmeket tartalmaznak, angol nyelven, így kapcsolódva a tananyaghoz.

 

A csapat: Fiatalos, lelkes tanári gárdánk, vidám, családias hangulatú órák keretében segít megvalósítani céljaidat, mert a te célod a mi célunk is.

 

 

Krafcsik Renáta
ügyvezető igazgatóAmbrus Viktória
iskolatitkár

 

 

 

 

 

H-9022 Győr, Szent István út 49. I. emelet 8. ajtó
Telefon: 96/550-550 | Fax: 96/337-228 | Mobil: 20/550-2050
E-mail: info@royalnyelviskola.hu | Skype cím: info@royalnyelviskola.hu
Felnőttképzési engedély száma: E-000967/2014