ROYAL NYELVISKOLA GYŐR | E-MAIL
NYELVTANFOLYAMOK | NYELVVIZSGA FELKÉSZÍTÉS | FORDÍTÁS, TOLMÁCSOLÁS

Képzések

Felnőtt nyelvi képzésEgyéni nyelvtanfolyam
Azoknak a tanulóknak ajánljuk, akik elfoglaltságaik miatt nem tudnak csoportos oktatásban részt venni. A személyes konzultáció után, egy testre szabott tanmenetet kapnak, flexibilis időbeosztással. Egyénileg sokkal gyorsabban lehet elsajátítani a nyelvet. Kutatások kimutatták, hogy egy egyénileg eltöltött 45 perc ugyanannyival ér fel, mintha egy 2 fős csoportban 2-szer 45percet, ill. egy 4 fős csoportban kb. 4-szer 45 percet töltene el az illető. Ebből következik, hogy a tanuló egyénileg rövidebb idő alatt, több mindent képes elsajátítani, mint csoportban.

Mini nyelvtanfolyam
A mini tanfolyamokat ajánljuk családoknak, baráti köröknek, és azoknak akik együtt szeretnének tanulni, de nem idegenekkel. Előnye: a csoport tagjai határozzák meg a csoport létszámát, összetételé, időbeosztását, és tananyagát.

Intenzív nyelvtanfolyam
Mindenkinek, aki gyorsan szeretné elsajátítani az idegen nyelvet, egyénileg vagy csoportosan, igény szerinti időbeosztással.Gyermek nyelvi képzésEgyéni nyelvtanfolyam
Felmérjük a gyermek nyelvtudásának erősségeit, és gyengeségeit, így arra tudjuk fektetni a hangsúlyt, amire a legnagyobb szüksége van. Különösen fontos, hogy a gyermekek jól érezzék magukat az órákon, ezért játékos feladatokkal, énekekkel, mesékkel tesszük színesebbé a felkészítésüket, így stressz nélkül sajátítanak el egy új nyelvet.

Mini nyelvtanfolyam
Mini tanfolyamokat ajánlunk családoknak, baráti köröknek, és azoknak, akik együtt szeretnének tanulni, de nem idegenekkel. Előnye: a csoport tagjai határozzák meg a csoport létszámát, összetételét, időbeosztását és tananyagát.

Intenzív nyelvtanfolyam
Mindenkinek, aki gyorsan szeretné elsajátítani az adott idegen nyelvet, egyénileg vagy csoportosan, igény szerinti időbeosztással.Céges nyelvi képzésVIP nyelvtanfolyam
Személyes megbeszélés során a tanácsadónk felméri, hogy milyen nyelvi képzésre van szük-sége a tanulónak, figyelembe véve cége igényeit. Ezt a tanfolyamot azoknak az üzletembereknek ajánljuk, akik egyénileg szeretnének nyelvet tanulni, saját időbeosztással.

Mini nyelvtanfolyam
A mini tanfolyamokat ajánljuk családoknak, baráti köröknek, és azoknak, akik együtt szeretnének tanulni, de nem idegenekkel. Előnye: a csoport tagjai határozzák meg a csoport létszámát, összetételé, időbeosztását, és tananyagát.

Intenzív nyelvtanfolyam
Mindenkinek, aki gyorsan szeretné elsajátítani az adott idegen nyelvet, egyénileg vagy csoportosan, igény szerinti időbeosztással.

Nagy csoportos nyelvtanfolyam
Azoknak a cégeknek ajánljuk, akik egyszerre több főt szeretnének beiskolázni. Klasszikus oktatás több mint 6 fővel.

A nálunk folytatott nyelvi képzések a szakképzési hozzájárulás terhére elszámolhatóak.


NyelvvizsgákNyelvvizsga típusJellemzők
BME nyelvvizsgaInkább a nyelvtani szerkezetekre koncentrál. Szótárhasználat megengedett. A legolcsóbb vizsga!
CAMBRIDGE nyelvvizsgaIgen nehéz, de neves vizsga, jól mutat önéletrajzban, külföldön biztosan elfogadják! Széles szókincset, és gyors feladatmegoldást igényel.
CITY&GUILDS nyelvvizsgaNagy-Britanniában jól csengő név, szóbeli talán picit nehezebb, mint más vizsgáé (ECL, TELC, EURO), de az írásbeli nem nehéz.
ECL nyelvvizsgaA legegyszerűbb felépítés: két szövegértés, két levélírás, szóbelin képcsoportról beszélgetés - semmi nyelvtan!
EURO nyelvvizsgaVáltozatos, érdekes vizsga, választható egynyelvű "opció", stabil vizsga, nemzetközileg elismert.
PANNON nyelvvizsgaSzókincsre, nyelvtanra koncentrál inkább, mint a kommunikációs képességre. Alacsony vizsgadíj.
TELC nyelvvizsgaKommunikációra épül. Hosszú szövegek a Stage 3-ban, gyorsan kell olvasnod.
TársalKODÓ nyelvvizsga
(Kodolányi)
Kevés nyelvtan, szövegértésre és kommunikációra épül, nem igazi kétnyelvű (nincs fordítás, szótár csak levélírásnál használható), inkább egynyelvűekre jellemző felépítés.
TRINITY nyelvvizsgaNincs magnóhallgatás rész, szóbelire előre készülhetsz egy témából. Diszlexiások külön feladatot kérhetnek. 12 szintje van, 8-astól középfokú. Drága!
BGF nyelvvizsgaErősen szókincsre és nyelvtanra koncentrál, de vannak klasszikus szövegértések is. 3 típusa van: pénzügyi/idegenforgalmi/üzlet. Nem könnyű vizsga.
EURO PRO nyelvvizsgaÉletszerű szituációkra épít, használható tudást kér számon, sokfajta és érdekes feladat, választható egy- vagy kétnyelvű változat.
KITEX nyelvvizsga2 típus: idegenforgalmi és vendéglátó ipari. Egyszerűbb, mint a BGF, mert kevesebb a nyelvtanra és szókincsre épülő feladat.
LCCIEB nyelvvizsgaSzinte csak íráskészséget mérő feladatokból áll. Szövegértéssel kombinálva. Nehéz, összetett valós, életszerű szituációkra épít. Drága.
OECONOM nyelvvizsgaA nyelv struktúráját kéri inkább számon, néha becsapós, feladatokkal, széles gazdasági (és nem üzleti) szókincset kér számon.
ORIGÓ nyelvvizsgaCsak Magyarországon elfogadott nyelvvizsga, ha a fordítástechnikád kitűnő, bátran nekivághatsz a közép és felsőfokú nyelvvizsgának. Az alapfokú nyelvvizsgája viszonylag humánus.H-9022 Győr, Szent István út 49. I. emelet 8. ajtó
Telefon: 96/550-550 | Fax: 96/337-228 | Mobil: 20/550-2050
E-mail: info@royalnyelviskola.hu | Skype cím: info@royalnyelviskola.hu
Felnőttképzési engedély száma: E-000967/2014